Ulkomaalaisten seksirikokset, kasvua jopa 521%

25.10.2016 Ulkomaalaisten rikollisuus ja kustannukset jatkuvassa rajussa kasvussa. Ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla maksavat jo yli 11 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille.
99% turvapaikanhakijoista on elintasopakolaisia = tulevat elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Ulkomaalaisten kustannukset kasvavat nopeammin, kuin Sipilän hallitus kerkeää leikata ja korottaa veroja. Siksi edessä onkin vain jatkuvia veronkorotuksia ja leikkauksia kantasuomalaisille, ulkomaalaisille löytyy aina lisää rahaa. Rikostilastoissa kaikki Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset ja toisen polven ulkomaalaiset on laskettu suomalaisiksi tilastojen kaunistelemiseksi.

”Nousua jopa 521 % – ulkomaalaisten tekemät seksirikokset kovassa kasvussa

Suomen poliisi sai tammi–syyskuun aikana ilmoituksen 612 655 rikoksesta. Erityisesti raiskausrikosten ja petosrikosten määrät ovat kasvaneet.

Poliisin tietoon tuli tammi–syyskuussa kaikkiaan 2 545 seksuaalirikosta, kuten raiskausta, lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä tai seksuaalista ahdistelua. Määrä on 423 rikosta enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Pelkästään raiskausrikosten määrä on kasvanut vuodessa 13,5 prosentilla. Raiskauksista ilmoitettiin alkuvuoden aikana 865 kertaa, viime vuonna ilmoituksia tehtiin 762.

– Ulkomaan kansalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausrikosten määrä on noussut 59 prosenttia, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Ulkomaan kansalaisten osuus kaikista seksuaalirikoksista on kasvanut tänä vuonna 279 tapauksella. Kaikissa rikoksissa tosin epäilty tekijä ei ole vielä selvillä.

Erityisesti ovat lisääntyneet ulkomaalaisten epäillyt seksuaaliset ahdistelut.

Viime vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisten tekemiä seksuaalisia ahdisteluja kirjattiin 19. Tämän vuoden tammi–syyskuussa ulkomaalaisia on epäilty jo 118 seksuaalisesta ahdistelusta. Kasvua on siis noin 521 prosenttia.

Myös Suomen kansalaisten tekemät seksuaaliset ahdistelut ovat lisääntyneet. Viime vuoden tammi–syyskuussa niitä kirjattiin suomalaisten osalta 83, tänä vuonna vastaavaan aikaan 132. Kasvua on noin 59 prosenttia”

Suomen kansalaiset = aiemmin maahan muuttaneet ja jo kansalaisuuden saaneet?

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/448021-nousua-jopa-521-ulkomaalaisten-tekemat-seksirikokset-kovassa-kasvussa

Yllätyitkö, suvaitsetko?

Turvapaikanhakijat epäiltyinä yli 2 000 rikoksesta
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/448123-turvapaikanhakijat-epailtyina-yli-2-000-rikoksesta-pahoinpitelyita-napistyksia

Kirjoitettu 13.6.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa